Lajme

NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP MORI PJESË NË “MARATONËN E SHKUPIT 2023” 01.10.2023

 

NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP MBAJTI EKO-LIGJERATË NË SHMQSH “ZDRAVKO CVETKOVKSI” 25.09.2023

 

DREJTORESHA KOSANA NIKOLIQ MAZNEVA NËNSHKROI DEKLARATËN PËR PRAKTIKAT DHE POLITIKAT KUNDËR KORRUPSIONIT NË NDËRMARRJET PUBLIKE 21.09.2023

 

PASTROHEN 30 KUB METËR MBETJES NGA DEPONITË E EGRA GJATË KËSAJ FUNDJAVE 18.09.2023

 

EKO- PATRULLA E NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP PËRPILOI 52 PROCESVERBALE GJATË MUJIT GUSHT 14.09.2023

 

URIME 8 SHTATORI – DITA E PAVARËSISË! 07.09.2023

 

AKSION FUNDJAVE PËR PASTRIM TË PËRGJITHSHËM TË BULEVARDEVE TË SHKUPIT 02.09.2023

 

AKSION FUNDJAVE PËR PASTRIMIN E RAJNOT PAS NDËRTESËS SË MTV-SË 26.08.2023

 

GJATË DY DITËVE QË KALUAN NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP HOQI 300 TON MBETJE NGA DEPONITË E EGRA 17.08.2023

 

NP HIGJIENA KOMUNALE-SHKUP LARGOI 45 METËR KUB MBETJE NGA DEPONITË E EGRA NË TRE KOMUNA TË SHKUPIT 10.08.2023

 

 
1 / 46 1 2 3 ..