ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / НАДЗОРЕН И УПРАВЕН ОДБОР НА ЈПКХС / УПРАВЕН ОДБОР НА ЈПКХС

УПРАВЕН ОДБОР НА ЈПКХС

 

1. Јулијана Спировска - претседател

2. Ерџан Демир

3. Христина Јованоска

4. Анета Гоцева

5. Тодор Шоптрајанов

6. Јане Поповски

7. Персида Отовиќ Стојановска

8. Гордана Велковска

9. Мируше Лумани Јашари

10. Теута Џафери

11. Лумние Хаскаи

12. Влатко Кметовски

[ понеделник, 26 септември 2022 ] [ 110 ]

 
Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar