ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Статуратна одлука за промена на Статутот на Јавното претпријатие Комунална хиигиена - Скопје

Статуратна одлука за промена на Статутот на Јавното претпријатие Комунална хиигиена - Скопје

 

Статуратна одлука за промена на Статутот на Јавното претпријатие Комунална хиигиена - Скопје
[ четврток, 17 септември 2020 ] [ 224 ]

 

Back to top
Close Offcanvas Sidebar