ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Месечен инфо / Информации месечни за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за 2021

Информации месечни за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за 2021

 

Својата дејност од јавен интерес Претпријатието ја извршува согласно Годишната програма за постапување со отпадот на ниво на Град Скопје која по предлог на Градоначалникот ја усвојува/донесува Советот на Градот.

 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец ноември 2021
 ИНФОРМАЦИЈА за потрошено дизел гориво на специјалните комунални возила и потрошено гориво на лесните патнички возила и СКВ кои користат (бензин еуросупер 95,TNG и дизел) во м.септември/2021 година споредено со истиот период во 2020 година.
 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец септември 2021
 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец јули 2021
 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец мај 2021
 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец февруари 2021
 Информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена за месец јануари 2021
[ вторник, 09 јануари 2018 ] [ 3063 ]

 

Месечен инфо

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar