ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Месечен инфо / Годишна информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена - 2015

Годишна информација за извршени оперативни активности на ЈП Комунална хигиена - 2015

 

Својата дејност од јавен интерес Претпријатието ја извршува согласно Годишната програма за постапување со отпадот на ниво на Град Скопје која по предлог на Градоначалникот ја усвојува/донесува Советот на Градот.
[ петок, 20 март 2015 ] [ 2190 ]

 

Месечен инфо

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar