ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / Честит Први Мај

Честит Први Мај

 

Честит Први Мај

 

ЈП Комунална хигиена-Скопје им го честита Први мај-Меѓународниот ден на трудот на сите работници коишто чесно и достоинствено ги извршуваат своите работни задачи одржувајќи го највисокото ниво на хигиената и чистотата на градот Скопје!

 

[ вторник, 30 април 2024 ] [ 66 ]

 

Вести

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar