ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ИЗВЕСТУВАЊЕ !

ИЗВЕСТУВАЊЕ !

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ !

 

Во врска со неодамнешното Соопштение на градоначалникот на општината Аеродром поврзано со собирањето и транспортот на комуналниот отпад во општината, ЈП Комунална хигиена-Скопје ве информира дека неспособноста на градоначалникот на општина Аеродром е само негова, без разлика колку се обидува да ја префрли на туѓа адреса.

Контејнерите кои се надлежност на Комунална хигиена Скопје се целосно исчистени, редовно и без отстапки.

За жал, општинската служба поради неспособното раководство на општината Аеродром е нефункционална.
 
Во прилог фотографии од состојбата на контејнерите на ЈПКХС на територија на општина Аеродром во моментов.
 
Со почит, ЈП Комунална хигиена-Скопје
[ недела, 28 јануари 2024 ] [ 89 ]

 

Вести

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar