ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ПОДЕЛЕНА ЗИМСКАТА ЗАШТИТНА ОПРЕМА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА- СКОПЈЕ

ПОДЕЛЕНА ЗИМСКАТА ЗАШТИТНА ОПРЕМА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА- СКОПЈЕ

 

ПОДЕЛЕНА ЗИМСКАТА ЗАШТИТНА ОПРЕМА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА- СКОПЈЕ

 

В.д. директорката на ЈП Комунална хигиена - Скопје, Косана Николиќ Мазнева, денеска им подели зимска заштитна опрема на вработените задолжени за одржувањето на јавната хигиена во градот Скопје. "Вработените во ЈП Комунална хигиена-Скопје ја одржуваат хигиената на јавните и сообраќајните површини во нашиот град, секој ден во неделата, во три смени, изложени на најекстремните временски услови. Од овие причини настојував годинава навреме да добијат соодветна заштитна опрема-униформи, обувки и ракавици, со што ќе бидат максимално заштитени додека посветено ги извршуваат своите работни обврски"- -истакна в.д. директорката на ЈП Комунална хигиена - Скопје, Косана Николиќ Мазнева.

[ понеделник, 21 ноември 2022 ] [ 59 ]

 

Вести

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar