ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / Новоназначениот в.д. директор на ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска ја презема функцијата

Новоназначениот в.д. директор на ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска ја презема функцијата

 

Новоназначениот в.д. директор на ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска ја презема функцијата

 

Во текот на денешниот ден, новоназначениот в.д. директор на  ЈП Комунална хигиена-Скопје, Зухди Енуз, официјално ја презема функцијата од досегашниот директор Абдусамед Шабани.

Енуз и Шабани разговараа за активностите поврзани со собирањето и транспортот на комуналниот отпад и предизвиците при раководењето со едно од најголемите јавни претпријатија коешто е од витално значење за функционирањето на градот Скопје.

Зухди Енуз е дипломиран правник, а досега бил активен во приватниот деловен сектор како менаџер на повеќе компании.

 

[ понеделник, 03 јануари 2022 ] [ 799 ]

 

Вести

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar