ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЈП Комунална хигиена-Скопје упатува честитки до граѓаните на Република Северна Македонија по повод празникот 2 Август, Илинден - Денот на Републиката!

ЈП Комунална хигиена-Скопје упатува честитки до граѓаните на Република Северна Македонија по повод празникот 2 Август, Илинден - Денот на Републиката!

 

ЈП Комунална хигиена-Скопје упатува честитки до граѓаните на Република Северна Македонија по повод празникот 2 Август, Илинден - Денот на Републиката!

 

[ понеделник, 02 август 2021 ] [ 361 ]

 

Вести

Политика на користење колачиња (cookies) Политика на приватност
Back to top
Close Offcanvas Sidebar