ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите муслимански верници им упатува срдечни честитки по повод големиот празник Курбан Бајрам. Овие денови нека поминат во знакот на солидарноста, поддршката и дарежливоста кон оние на коишто нашата помош им е најпотребна. Ви посакувам добро здравје, радост, љубов и хармонија во семејството!

[ понеделник, 19 јули 2021 ] [ 314 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar