ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Прописи / ПРАВИЛНИК за критериуми за спроведување на оценувањето на давателите на јавни услуги и мерките за одличен и слаб ефект

ПРАВИЛНИК за критериуми за спроведување на оценувањето на давателите на јавни услуги и мерките за одличен и слаб ефект

 

[ четврток, 15 април 2021 ] [ 119 ]

 

Прописи

Back to top
Close Offcanvas Sidebar