ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Огласи / Одлука за избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга

Одлука за избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга

 

[ среда, 22 јануари 2020 ] [ 2381 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar