ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / Расчистена уште една дива депонија!

Расчистена уште една дива депонија!

 

Расчистена уште една дива депонија!

 

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје во текот на денешниот ден расчистија уште една дива депонија .

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје во текот на денешниот ден расчистија уште една дива депонија што се протегаше на булеварот Никола Карев, на потегот од касарната Илинден до семафорите кај Момин поток. Во рамките на акцијата беа собрани и транспортирани приближно десет кубни метри кабаст отпад, градежен шут и мешан комунален отпад. Апелираме до граѓаните да престанат да го исфрлаат отпадот на јавни површини, бидејќи на тој начин се загадува животната средина!

[ четврток, 29 ноември 2018 ] [ 1585 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar