ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Дежурен телефон / Месечен Извештај на примени повици за оперативни единици од дежурен телефон за 2018 година

Месечен Извештај на примени повици за оперативни единици од дежурен телефон за 2018 година

 [ среда, 02 мај 2018 ] [ 2248 ]

 

Дежурен телефон

Back to top
Close Offcanvas Sidebar