NP Higjiena Komunale - Shkup

  / Lajme / GËZUAR KURBAN BAJRAMIN!

GËZUAR KURBAN BAJRAMIN!

 

GËZUAR KURBAN BAJRAMIN!

 

Drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Abdusamed Shabani, dërgon urime të përzemërta për të gjithë besimtarët muslimanë me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit. Le të kalojnë këto ditë në shenjën e solidaritetit, të përkrahjes e të bujarisë për ata që kanë nevojë për ndihmën tonë. Ju uroj shëndet të mirë, gëzim, dashuri dhe harmoni në familje!

[ Monday, July 19, 2021 ] [ 31 ]

 

Lajme

Back to top
Close Offcanvas Sidebar