02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Услуги     Носење вода на физички и правни лица

Носење вода на физички и правни лица

ПО  УКАЖАНА  ПОТРЕБА, ЈП „КОМУНАЛНА  ХИГИЕНА“  ГИ  ОПСЛУЖУВА  ФИЗИЧКИТЕ  И  ПРАВНИТЕ ЛИЦА  СО  НОСЕЊЕ  ВОДА.

НОСЕЊЕТО  ВОДА  ПОДРАЗБИРА  ВОДА  ЗА  ПИЕЊЕ,  ВО  СЛУЧАИ  КОГА  ТОА  Е  НЕОПХОДНО, КОГА ВО  ОДРЕДЕНИ  НАСЕЛЕНИ  МЕСТА  ТРЕБА  ДА  СЕ  ОПСЛУЖУВА  НАСЕЛЕНИЕТО, ОДНОСНО  ДА  СЕ ЗАДОВОЛАТ  ПОТРЕБИТЕ  НА  ФИЗИЧКИТЕ  И  ПРАВНИТЕ  ЛИЦА.

СЕ  КОРИСТАТ  ЦИСТЕРНИ  КОИШТО  ГИ  ОБЕЗБЕДУВААТ  СТАНДАРДИТЕ  ЗА  ЧИСТА  ПИТКА  ВОДА.

СО  НОСЕЊЕТО  ВОДА  ЗА  ПИЕЊЕ, ЈП „КОМУНАЛНА  ХИГИЕНА“  ГО  ПОТВРДУВА  СВОЕТО АНГАЖИРАЊЕ ВО МОМЕНТИТЕ КОГА Е ПОТРЕБНА   ПОМОШ  НА  НАСЕЛЕНИЕТО  ВО  ГРАДОТ  СКОПЈЕ, НЕГОВАТА  ПОШИРОКА  ОКОЛИНА  И   РЕПУБЛИКАТА.