ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ СЕ ПРИКЛУЧИ КОН АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ ВО РСМ

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ СЕ ПРИКЛУЧИ КОН АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ ВО РСМ

 

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ СЕ ПРИКЛУЧИ КОН АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ ВО РСМ

 

 ЈП Комунална хигиена-Скопје денеска се приклучи кон акцијата за чистење во организација на Делегацијата на Европската Унија во РСМ, во којашто учествуваа голем број амбасади и конзуларни претставништва во земјава. Во рамките на акцијата се изврши расчистување на просторот околу поранешниот објект на Поштата на РСМ, лоциран во централното градско подрачје. Во активностите на терен беа ангажирани 15 работници на ЈП Комунална хигиена-Скопје, со употреба на едно специјално комунално возило-патарка.

[ вторник, 25 мај 2021 ] [ 378 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar