ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ДИРЕКТОРОТ АБДУСАМЕД ШАБАНИ ИМ ПОДАРИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА-ЧЛЕНОВИ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА „ЕСЕ“

ДИРЕКТОРОТ АБДУСАМЕД ШАБАНИ ИМ ПОДАРИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА-ЧЛЕНОВИ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА „ЕСЕ“

 

ДИРЕКТОРОТ АБДУСАМЕД ШАБАНИ ИМ ПОДАРИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА-ЧЛЕНОВИ НА ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА „ЕСЕ“

 

 

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани, денеска оствари средба со децата-членови на Здружението за човекови права „Есе“.

„Ми претставува особено задоволство што имав можност во овој период од годината на овие храбри млади луѓе да им подарам дел од своето време и да ги израдувам со новогодишни пакетчиња, посакувајќи им пред сè добро здравје и многу радост во новата година.“ - изјави директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани.

[ понеделник, 28 декември 2020 ] [ 784 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar