ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЈПКХС НА ЛИСТАТА НА 200-ТЕ НАЈУСПЕШНИ ФИРМИ ВО РСМ ЗА 2019-ТА ГОДИНА

ЈПКХС НА ЛИСТАТА НА 200-ТЕ НАЈУСПЕШНИ ФИРМИ ВО РСМ ЗА 2019-ТА ГОДИНА

 

ЈПКХС НА ЛИСТАТА НА 200-ТЕ НАЈУСПЕШНИ ФИРМИ ВО РСМ ЗА 2019-ТА ГОДИНА

 

Чест ни е што се најдовме на листата на 200-те најголеми и најуспешни фирми во Република Северна Македонија за 2019-тата година! Наша најголема заложба и во претстојниот период ќе биде да го задржиме квалитетот на нашите услуги и на највисокото можно ниво да ја одржуваме хигиената и чистотата на градот Скопје!

[ понеделник, 16 ноември 2020 ] [ 1145 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar