ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

Директорот на ЈП Комунална хигиена - Скопје, Абдусамед Шабани, им го честита празникот Курбан Бајрам на сите муслимански верници, со желби за добро здравје, бериќет, радост и просперитет во семејството. 

[ петок, 31 јули 2020 ] [ 878 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar