02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     И во текот на месецот мај, ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведува машинско миење на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наш врвен приоритет остануваат чистотата, хигиената и здравјето на граѓаните!

И во текот на месецот мај, ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведува машинско миење на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наш врвен приоритет остануваат чистотата, хигиената и здравјето на граѓаните!


 

 

11.05.2020, 18:54 | 1056 прегледи