02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     На почетокот на Светиот месец на постот, во овие тешки времиња, исправени сме пред големи искушенија. Рамазан нека биде можност за нов почеток што ќе ни го просветли умот и ќе ни ја прочисти душата. Од срце ви посакувам претстојните денови да ве одведат до вистинските духовни вредности и да ве поттикнат на разбирање, толеранција и солидарност, а Светиот месец на постот да го поминете во добро здравје, среќа и слога. Абдусамед Шабани

На почетокот на Светиот месец на постот, во овие тешки времиња, исправени сме пред големи искушенија. Рамазан нека биде можност за нов почеток што ќе ни го просветли умот и ќе ни ја прочисти душата. Од срце ви посакувам претстојните денови да ве одведат до вистинските духовни вредности и да ве поттикнат на разбирање, толеранција и солидарност, а Светиот месец на постот да го поминете во добро здравје, среќа и слога. Абдусамед Шабани

23.04.2020, 19:48 | 701 прегледи