02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

Во овие мигови, кога верата и надежта ни се најпотребни, директорот на ЈПКХС, Абдусамед Шабани, на сите православни верници им го честита најзначајниот христијански празник - Велигден, посакувајќи им добро здравје, радост и мир во семејството. 

18.04.2020, 13:27 | 802 прегледи