02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЈП Комунална хигиена-Скопје секогаш во служба на граѓаните!

ЈП Комунална хигиена-Скопје секогаш во служба на граѓаните!

ЈП Комунална хигиена-Скопје продолжува со секојдневно машинско миење на булеварите и улиците во нашиот град. Денеска тоа го направивме на еден поинаков начин. Секогаш во служба на граѓаните, за наше добро!

18.04.2020, 10:18 | 701 прегледи