02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СЕКОЈДНЕВНО МИЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА БУЛЕВАРИТЕ И УЛИЦИТЕ

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СЕКОЈДНЕВНО МИЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА БУЛЕВАРИТЕ И УЛИЦИТЕ

Во пресрет на новонастанатата ситуација поврзана со пандемијата на вирусот Ковид-19, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведуваат машинско миење со автоцистерни и дезинфекција на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наша главна заложба останува одржувањето на максималното ниво на јавната хигиена во градот Скопје.

10.04.2020, 13:31 | 636 прегледи