02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     АКТИВНОСТИ И РЕЗУЛТАТИ ОД РАБОТЕЊЕТО НА ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ВО ПЕРИОДОТ I-XII-2019

АКТИВНОСТИ И РЕЗУЛТАТИ ОД РАБОТЕЊЕТО НА ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ВО ПЕРИОДОТ I-XII-2019

28.01.2020, 12:12 | 569 прегледи