ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Прописи / ПРОГРАМА ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ АКТИВНОСТИ НА ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - СКОПЈЕ ВО ДЕЛОТ НА ЈАВНАТА ЧИСТОТА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ ЗА ПЕРИОД од 01.02. до 31.12.2020 год.

ПРОГРАМА ЗА ДОПОЛНИТЕЛНИ АКТИВНОСТИ НА ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА - СКОПЈЕ ВО ДЕЛОТ НА ЈАВНАТА ЧИСТОТА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ ЗА ПЕРИОД од 01.02. до 31.12.2020 год.

 

[ петок, 27 декември 2019 ] [ 699 ]

 
Back to top
Close Offcanvas Sidebar