ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ГИ ПОСЕТИ УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ И ПОСЕБНОТО УЧИЛИШТЕ „ИДНИНА“

ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ГИ ПОСЕТИ УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ И ПОСЕБНОТО УЧИЛИШТЕ „ИДНИНА“

 

ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ГИ ПОСЕТИ УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ И ПОСЕБНОТО УЧИЛИШТЕ „ИДНИНА“

 

Директорот на ЈП Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, во придружба на раководниот тим на Претпријатието и претседателката на Управниот одбор, Маја Шајновска Андова, помина еден ден во дружење со учениците од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“ и Посебното основно училиште „Иднина“.

„Некои деца имаат повеќе, а некои многу помалку можности од останатите и затоа настојувам никогаш да не ги заборавам оние на коишто вниманието и грижата им се најпотребни. На овие прекрасни млади луѓе од срце им посакав добро здравје и многу радост и среќа во новата година.“ - изјави директорот на ЈП Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани.

 

[ среда, 18 декември 2019 ] [ 1898 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar