02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ

СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ

Почитувани корисници на услугите на ЈП Комунална хигиена – Скопје, ве известуваме дека сите проблеми и поплаки поврзани со активностите на нашите екипи на терен, собирањето и транспортот на комуналниот отпад,  собирањето на кабастиот отпад и расчистувањето на дивите депонии, отсега можете да ги пријавите на следните телефонски броеви:

1. Општина Сарај 075/386-664

2. Општина Ѓорче Петров 075/302-273

3. Општина Карпош 078/421-954

4. Општина Центар 070/609-001

5. Општина Аеродром 076/261-383

6. Општина Гази Баба 072/320-970

7. Општина Шуто Оризари 075/381-194

8. Општина Кисела Вода 070/233-740

9. Општина Бутел 076/261-446

10. Општина Чаир 076/474-369

11. Проблеми поврзани со собирање кабаст отпад и расчистување диви депонии - 072/272819

Дежурниот телефон на ЈП Комунална хигиена – Скопје, 3216 644, исто така останува во функција, од понеделник до сабота, во терминот од 08 до 20 часот.

18.10.2019, 14:27 | 483 прегледи