02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите верници од исламската вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам, со желба овој ден да помине во знакот на вистинските човечки и верски вредности - хуманоста, љубовта и грижата за оние на коишто им е потребна нашата помош. Со меѓусебна почит и разбирање, сите денови нека бидат исполнети со семејна среќа и бериќет. Честит Курбан Бајрам!

11.08.2019, 07:14 | 1206 прегледи