02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УКИМ

ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ПОТПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УКИМ

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани и в.д. деканот на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, проф. д-р Сашо Јосимовски,  денеска потпишаа Меморандум преку којшто се обврзаа на соработка, помош и поддршка во насока на размена на идеи, искуства и знаења, организирање практична настава на студентите и усовршување на кадри, како и спроведување иновативни проекти од заемен интерес.

18.03.2019, 12:37 | 1069 прегледи