ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „МАЈКА ТЕРЕЗА“

ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „МАЈКА ТЕРЕЗА“

 

ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „МАЈКА ТЕРЕЗА“

 

 

Вечерва, со својата скромна донација, заедно со директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча, и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Сенад Смаиловиќ, се обидовме да придонесеме овие луѓе да се чувствуваат пријатно и весело да ја дочекаат Новата година. Им посакувам добро здравје и уште многу среќни денови во животот.

[ понеделник, 31 декември 2018 ] [ 1621 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar