02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ОТЧЕТ ЗА АКТИВНОСТИТЕ НА ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“- СКОПЈЕ ВО 2018 ГОДИНА

ОТЧЕТ ЗА АКТИВНОСТИТЕ НА ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“- СКОПЈЕ ВО 2018 ГОДИНА

На прагот на новата година, пред претставниците на медиумите презентиравме отчет за резултатите од работењето на ЈП „Комунална хигиена“- Скопје во 2018-та година и ги најавивме нашите следни проекти.

На прагот на новата година, пред претставниците на медиумите презентиравме отчет за резултатите од работењето на ЈП „Комунална хигиена“- Скопје во 2018-та година и ги најавивме нашите следни проекти.

За подобра информираност на корисниците на нашите услуги подготвивме и видео-презентација на активностите што ги реализиравме во текот на изминатите 12 месеци.

 

 

27.12.2018, 11:54 | 1379 прегледи