02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ВИКЕНД - АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СКОПЈЕ

ВИКЕНД - АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СКОПЈЕ

Во текот на изминатиот викенд 17-18.03.2018 година, ЈП „Комунална хигена“-Скопје учествуваше во заедничка координирана акција за чистење на Градскиот парк

Во текот на изминатиот викенд 17-18.03.2018 година, ЈП „Комунална хигена“-Скопје учествуваше во заедничка координирана акција за чистење на Градскиот парк, во којашто беа вклучени и екипите на ЈП „Паркови и зеленило“, придружени од комуналните редари на Градот Скопје, што ги опоменуваа граѓаните отпадоците да ги фрлаат во садовите наменети за исфрлање на отпадот и воедно ги информираа за начинот на правилно постапување со својот отпад.

 

19.03.2018, 09:55 | 1067 прегледи